fbpx

За нас

Нашата визија е да промовираме едно ново ниво на заштита, кое ке овозможи подобро здравје и комфор во сечиј дом или работна просторија.

Тимот на Nanox, има за цел да гради поздрава иднина, бидејќи ние сме партнери со доброто здравје.

Преку постојано следење на технолошките иновации на глобалниот пазар, кои имаат значајно влијание во подобрување на квалитетот на живеењето, се одлучивме на нашиот пазар да промовираме високо квалитетен, европски производ, кој нуди нова димензија во заштитата од загадениот воздух и околина, со што преку нано технологијата ви ја нудивме иднината денес.